Links: Companies, institutes, organisations, suppliers of Plastic and Rubber sector            

  

To receive NewsMeeting

To unsubscribe NewsMeeting

 

  Rubber & Plastic sectorLinks

Link of Rubber Sector

Technex BV

website Machine processing equipment

info@technex.nlTechnex levert testapparatuur, meetapparatuur en analyseapparatuur voor onderzoek en kwaliteitscontrole, proces optimalisatie en simulatie voor industrie en laboratorium

Problemen oplossen, kwaliteit verbeteren en kosten besparen zijn enkele van onze doelstellingen. Omdat wij ons verdiepen in de situatie van onze klanten, komen wij altijd met een doeltreffend en klantgericht advies. Hierdoor wordt al in een vroeg stadium de basis gelegd voor een goede samenwerking en communicatie.

Wij hebben een lange termijn visie en ondersteunen daarom het complete traject, van offerte tot levering, ingebruikname en training. Na de levering houdt onze eigen service & kalibratieafdeling de apparatuur in topconditie voor jaren lang gegarandeerd betrouwbare en nauwkeurige meetresultaten.

Technex werkt nauw samen met een aantal gerenommeerde producenten waardoor wij een aantrekkelijk totaalpakket kunnen aanbieden. Al ruim 40 jaar zijn wij een betrouwbare partner voor meer dan 2000 bedrijven, onderzoeksinstellingen en universiteiten in Nederland, Belgie en Luxemburg.

Technex BV
Industrieweg 35
1521 NE Wormerveer
Telefoon 075 647 4567
Fax 075 621 3663
e-mail: info@technex.nl